2.Výroba KRÉMu na Crème brûlée cake
d) Do misky si vložíme VAJEČNÝ ŽLOUTEK (5ks) , VANILKOVÝ CUKR (80g) a společně metlou vyšleháme
e) Připravíme si vodní lázeň a do misky ve vodní lázni nalijeme ŠLEHAČKA 33% (3,5 dcl), zahřejeme na vodní lázni CCA NA 85stupňů celsia a poté do ní vlijeme vyšlehané ŽLOUTKY s VANILKOVÝ CUKR , společně vše promícháme a zahřejeme na 95 stupňů celsia
f) Polévkovou lžící kontrolujeme konzistenci, KRÉM by měl být litý ale hustší
g) Takto hotový KRÉM nalijeme na připravený KORPUS z BEBE KÁVOVÉ SUŠENKY
h) Vložíme do chladničky na 6-7 hodin
3.Dokončení Crème brûlée cake
Hotový Crème brûlée cake posypeme HNĚDÝ CUKR který můžeme opálit
Crème brûlée cake
NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:
0,260 Kg SUŠENKY (BEBE KÁVOVÉ)
0,250 Kg ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ (MLÉČNÁ)
5 dcl ŠLEHAČKA 33%
5 x ŽLOUTEK
0,080 Kg VANILKOVÝ CUKR
HNĚDÝ CUKR
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VÝROBNÍ POSTP
(POPIS K VIDEU)
1.Výroba KORPUSu na Crème brûlée cake
a) Vezmeme si BEBE KÁVOVÉ SUŠENKY které vložíme do sáčku a válečkem z nich vytvoříme sušenkovou drť
b) Ve vodní lázni si rozpustíme ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ MLÉČNÁ (250g) a do rozpuštěné ČOKOLÁDA MLÉČNÁ vmícháme ŠLEHAČKA 33% (1,5 dcl) a společně promícháme
c) Takto rozpuštěnou MLÉČNÁ ČOKOLÁDA se ŠLEHAČKA poté vmícháme do nadrcené BEBE KÁVOVE SUŠENKY, společně promícháme a vtěsnáme ke dnu do FORMA na koláč