2.Výroba KRÉMu na Crème brûlée cake

d) Do misky si vložíme VAJEČNÝ ŽLOUTEK (5ks) , VANILKOVÝ CUKR (80g) a společně metlou vyšleháme

e) Připravíme si vodní lázeň a do misky ve vodní lázni nalijeme ŠLEHAČKA 33% (3,5 dcl), zahřejeme na vodní lázni CCA NA 85stupňů celsia a poté do ní vlijeme vyšlehané ŽLOUTKY s VANILKOVÝ CUKR , společně vše promícháme a zahřejeme na 95 stupňů celsia

f) Polévkovou lžící kontrolujeme konzistenci, KRÉM by měl být litý ale hustší

g) Takto hotový KRÉM nalijeme na připravený KORPUS z BEBE KÁVOVÉ SUŠENKY

h) Vložíme do chladničky na 6-7 hodin

3.Dokončení Crème brûlée cake

Hotový Crème brûlée cake posypeme HNĚDÝ CUKR který můžeme opálit

Crème brûlée cake 

NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:

0,260 Kg SUŠENKY (BEBE KÁVOVÉ)

0,250 Kg ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ (MLÉČNÁ)

5 dcl ŠLEHAČKA 33% 

5 x ŽLOUTEK

0,080 Kg VANILKOVÝ CUKR

HNĚDÝ CUKR

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VÝROBNÍ POSTP

(POPIS K VIDEU)

1.Výroba KORPUSu na Crème brûlée cake

a) Vezmeme si BEBE KÁVOVÉ SUŠENKY které vložíme do sáčku a válečkem z nich vytvoříme sušenkovou drť

b) Ve vodní lázni si rozpustíme ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ MLÉČNÁ (250g) a do rozpuštěné ČOKOLÁDA MLÉČNÁ vmícháme ŠLEHAČKA 33% (1,5 dcl) a společně promícháme

c) Takto rozpuštěnou MLÉČNÁ ČOKOLÁDA se ŠLEHAČKA poté vmícháme do nadrcené BEBE KÁVOVE SUŠENKY, společně promícháme a vtěsnáme ke dnu do FORMA na koláč