2. PŘÍPRAVA KRÉMU pro DEZERT ORASMUS
f) Do misky si dáme POMAZÁNKOVÉ MÁSLO (800 gramů), UVAŘENÝ VANILKOVÝ PUDINK (300 gramů) a VANILKOVÝ CUKR (60 gramů). Vše pomocí ručního elektrického šlehače vyšleháme v tužší krém, který následně rovnoměrně naneseme na chladný korpus.
3. DOKONČENÍ DEZERTU ORGASMU.
g) Vezmeme si NASEKANÉ VLAŠSKÉ OŘECHY (180 gramů), kterými následně posypeme povrch naneseného krému na korpusu.
h) Vezmeme si rozehřátou čokoládu (ve vodní lázni rozpustíme 100 gramů čokolády se 40 gramy másla) a čokoládu náhodně rozprostřeme po povrchu nasypaných drcených ořechů.
DEZERT ORGASMUS
NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:
585 gramů STRILIZOVANÝ ANANAS (v plechovce, kousky)
SŮL
13 gramů PRÁŠEK DO PEČIVA
2 x VEJCE
280 gramů CUKR KRYSTAL
315 gramů POLOHRUBÁ MOUKA
1 lžička JEDLÁ SODA
800 gramů POMAZÁNKOVÉ MÁSLO
300 gramů UVAŘENÝ VANILKOVÝ PUDINK
60 gramů VANILKOVÝ CUKR
180 gramů DRCENÉ VLAŠSKÉ OŘECHY
100 gramů ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ
40 gramů MÁSLO
VÝROBNÍ POSTUP
1. VÝROBA KORPUSU pro DEZERT ORGASMUS
a) Vezmeme plechovku se STRILIZOVANÝ ANANAS (585 gramů), kterou otevřeme a nálev scedíme do mísy. Pevný obsah plechovky (samotný ananas) následně pomocí ručního tyčového mixeru rozmixujeme.
b) Rozmixovaný ananas přidáme k nálevu do misky, do které následně přidáme POLOHRUBÁ MOUKA (315 gramů). CUKR KRYSTAL (280 gramů), 2 celá VEJCE, PRÁŠEK DO PEČIVA (13 gramů), SŮL JEDLOU SODU ( 1 čajová lžička). Vše pomocí ručního elektrického šlehače vyšleháme v řidší těsto.
c) Připravíme si plech na pečení (použil jsem plech o rozměrech 30 x 38 cm), který vymažeme máslem a vysypeme polohrubou moukou.
d) Připravené těsto rovnoměrně nalejeme na plech, a vše dáme do připravené, rozehřáté trouby, kde těsto pečeme oboustranně, při teplotě 190°C, cca 20-25 minut.
e) Po upečení korpus necháme schladit.