2. Kompletace dortu z lázeňských oplatek

b) Vezmeme LAZEŇSKÉ OPLATKY (1 balení), rozbalíme je, a postupně na všechny vrstvy naneseme připravený krém a to tak, že jej důkladně po všech vrstvách pomocí dortového nože rozetřeme. 

c) Naneseme vrstvu krému také z boku dortu, vše krásně uhladíme.

DORT Z LÁZEŇSKÝCH OPLATEK

NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:

1 balení LÁZEŇSKÉ OPLATKY

750 gramů TVAROH TUČNÝ

250 gramů MASCARPONE

3 lžičky OŘECHOVÉ AROMA

40 gramů HOŘKÁ ČOKOLÁDA

30 gramů CUKR MOUČKA

OVOCE: MAILINY, BORŮVKY, JAHODY


VÝROBNÍ POSTUP

(POPIS K VIDEU)

1. Výroba krému pro dort z lázeňských oplatek

a) Do misky dáme TVAROH TUČNÝ (750 gramů), přidáme MASCARPONE (250 gramů), CUKR MOUČKA ( 30 gramů) a OŘECHOVÉ AROMA ( 3 lžičky). Vše pomocí elektrického ručního šlehačem důkladně promícháme. 


3. Zdobení dortu z lázeňských oplatek

d) Vezmeme rozpuštěnou ČOKOLÁDA ( cca 40 gramů) a pomocí lžičky ji náhodně rozprostřeme po povrchu dortu. 

e) Dáme do lednice na cca 10 minut zatuhnout.

f) Na povrch dortu náhodně ke středu rozprostřeme ovoce ( maliny, borůvky, jahody)