VÝROBNÍ POSTUP

(POPIS K VIDEU)

1.Výroba KORPUSu na KIWI & STRAWBERRIES CAKE

a) ČOKOLADOVÉ BEBE SUŠENKY (260g) si vložíme do sáčku a nadrtíme je na sušenkovou drť

b) Nadrcené ČOKOLÁDOVÉ BEBE SUŠENKY (260g) si přesypeme do misky a nalijeme do nich rozpuštěné MÁSLO (190g) a společně promícháme

c) Takto hotovou směs na KORPUS vložíme ke dnu DORTOVÁ FORMA (23cm) a polévkovou lžící udusáme ke dnu

d) Vložíme do chladničky na 30 minut

KIWI & STRAWBERRIES CAKE 

NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME: 

0,260 Kg KAKAOVÉ (ČOKOLÁDOVÉ) SUŠENKY

0,190 Kg MÁSLO

0,750 Kg MASCARPONE (KRÉMOVÝ SÝR)

3 Ks ZRALÉ KIWI

0,080 Kg ŽELATINOVÝ PRÁŠEK

0,55 Kg JAHODY

0,010 Kg ČERVENÁ ŽELATINA

HORKÁ VODA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Výroba KRÉM na KIWI & STRAWBERRIES CAKE

e) Do plastové misky si vložíme MASCARPONE ( 750g) a oloupané na kousky pokrájené KIWI (3ks) a společně metlou rozšleháme

f) V menší misce si rozmícháme ŽELATINA (80g) s VODA (1,5 dcl) (důkladně rozmícháme) a rozpuštěnou ŽELATINA nalijeme do KRÉMu z MASCARPONE a KIWI a znovu společně rozmícháme

g) Takto hotový KRÉM nalijeme na hotový KORPUS a navrch klademe JAHODY (400g)

h) Vložíme do chladničky na 2 hodiny


3.Výroba TOPu na KIWI & STRAWBERRIES CAKE

ch) Do mixeru si vložíme JAHODY (150g) a HORKÁ VODA (1 dcl) a společně promixujeme

i) Rozmixované JAHODY poté vylijeme do kastrůlku a zahřejeme na 90 stupňů a nasypeme do nich ČERVENÁ ŽELATINA ( 10g) a společně promícháme

j) Hotovou ŽELATINA nalijeme přes polévkovou lžící na připravený DORT

k) Znovu vložíme do chladničky na 2 hodiny