VÝROBNÍ POSTUP
1.Výroba KORPUSu na KIWI & STRAWBERRIES CAKE
a) ČOKOLADOVÉ BEBE SUŠENKY (260g) si vložíme do sáčku a nadrtíme je na sušenkovou drť
b) Nadrcené ČOKOLÁDOVÉ BEBE SUŠENKY (260g) si přesypeme do misky a nalijeme do nich rozpuštěné MÁSLO (190g) a společně promícháme
c) Takto hotovou směs na KORPUS vložíme ke dnu DORTOVÁ FORMA (23cm) a polévkovou lžící udusáme ke dnu
d) Vložíme do chladničky na 30 minut
KIWI & STRAWBERRIES CAKE
NA TENTO DEZERT POTŘEBUJEME:
0,260 Kg KAKAOVÉ (ČOKOLÁDOVÉ) SUŠENKY
0,190 Kg MÁSLO
0,750 Kg MASCARPONE (KRÉMOVÝ SÝR)
3 Ks ZRALÉ KIWI
0,080 Kg ŽELATINOVÝ PRÁŠEK
0,55 Kg JAHODY
0,010 Kg ČERVENÁ ŽELATINA
HORKÁ VODA
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Výroba KRÉM na KIWI & STRAWBERRIES CAKE
e) Do plastové misky si vložíme MASCARPONE ( 750g) a oloupané na kousky pokrájené KIWI (3ks) a společně metlou rozšleháme
f) V menší misce si rozmícháme ŽELATINA (80g) s VODA (1,5 dcl) (důkladně rozmícháme) a rozpuštěnou ŽELATINA nalijeme do KRÉMu z MASCARPONE a KIWI a znovu společně rozmícháme
g) Takto hotový KRÉM nalijeme na hotový KORPUS a navrch klademe JAHODY (400g)
h) Vložíme do chladničky na 2 hodiny
3.Výroba TOPu na KIWI & STRAWBERRIES CAKE
ch) Do mixeru si vložíme JAHODY (150g) a HORKÁ VODA (1 dcl) a společně promixujeme
i) Rozmixované JAHODY poté vylijeme do kastrůlku a zahřejeme na 90 stupňů a nasypeme do nich ČERVENÁ ŽELATINA ( 10g) a společně promícháme
j) Hotovou ŽELATINA nalijeme přes polévkovou lžící na připravený DORT
k) Znovu vložíme do chladničky na 2 hodiny