VÝROBNÍ POSTUP


1.Výroba KORPUS na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA

1.Připravíme si BEBE SUŠENKY (130 g) nebo PIŠKOTY (130 g) a rozdrtíme je v sáčku válečkem na sušenkový prášek

2.Rozdrcené BEBE SUŠENKY (130 g) vysypeme do větší misky a vlijeme rozpuštěné MÁSLO (110 g) a směs důkladně rozmícháme velkou lžící

3.OBSAH vysypeme do DORTOVÁ FORMA rovnoměrně uhladíme na dno DORTOVÁ FORMA



3.VÝROBA TOPu na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA

1.Když máme náplň rozprostřenou po celém KORPUSu , vkládáme na ní poté na čtvrtky pokrájené ČERSTVÉ JAHODY (120 g)

2.Celý tento základ na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA poté přelijeme uvařenou ČERVENÁ ŽELATINA s MALINOVÝ SIRUP (0,35 l)

3.Takto připravený LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA dáme do chladničky na 6 hodin vychladnout

PO 6 - TI HODINÁCH VYJMEME S CHLADNIČKY A MŮŽEME SERVÍROVAT na DEZERTNÍ TALÍŘ s kopečkem ŠLEHAČKA

JAHODOVÝ CHEESECAKE


NA DEZERT POTŘEBUJEME:

130 gramů SUŠENEK (BEBE, PIŠKOTY..)

110 gramů  MÁSLO

100 gramů ZAKYSANÁ SMETANA

250 gramů TVAROH S 3,5% TUKU

30 gramů CUKR MOUČKA

15 gramů ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY

120 gramů ČERSTVÉ JAHODY

3,5 dcl (0,35 l) UVAŘENÉ ČERVENÉ ŽELATINY S MALINOVÝM SIRUPEM

Dále budeme potřebovat:

Dortová forma o průměru 17 cm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------





2.Výroba krému na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA

1. Do větší plastové misky stěrkou vyklopíme ZAKYSANÁ SMETANA (100 g) , TVAROH TUČNÝ (250 g)

, poté přidáme CUKR MOUČKA (30 g) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (15 g) a vše společně promícháme

2. Takto hotovou náplň stěrkou přendáme na připravený KORPUS a rovnoměrně stěrkou nebo velkou lžící rozprostřeme po celé ploše