VÝROBNÍ POSTUP
1.Výroba KORPUS na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA
1.Připravíme si BEBE SUŠENKY (130 g) nebo PIŠKOTY (130 g) a rozdrtíme je v sáčku válečkem na sušenkový prášek
2.Rozdrcené BEBE SUŠENKY (130 g) vysypeme do větší misky a vlijeme rozpuštěné MÁSLO (110 g) a směs důkladně rozmícháme velkou lžící
3.OBSAH vysypeme do DORTOVÁ FORMA rovnoměrně uhladíme na dno DORTOVÁ FORMA
3.VÝROBA TOPu na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA
1.Když máme náplň rozprostřenou po celém KORPUSu , vkládáme na ní poté na čtvrtky pokrájené ČERSTVÉ JAHODY (120 g)
2.Celý tento základ na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA poté přelijeme uvařenou ČERVENÁ ŽELATINA s MALINOVÝ SIRUP (0,35 l)
3.Takto připravený LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA dáme do chladničky na 6 hodin vychladnout
PO 6 - TI HODINÁCH VYJMEME S CHLADNIČKY A MŮŽEME SERVÍROVAT na DEZERTNÍ TALÍŘ s kopečkem ŠLEHAČKA
JAHODOVÝ CHEESECAKE
NA DEZERT POTŘEBUJEME:
130 gramů SUŠENEK (BEBE, PIŠKOTY..)
110 gramů MÁSLO
100 gramů ZAKYSANÁ SMETANA
250 gramů TVAROH S 3,5% TUKU
30 gramů CUKR MOUČKA
15 gramů ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY
120 gramů ČERSTVÉ JAHODY
3,5 dcl (0,35 l) UVAŘENÉ ČERVENÉ ŽELATINY S MALINOVÝM SIRUPEM
Dále budeme potřebovat:
Dortová forma o průměru 17 cm
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Výroba krému na LETNÍ CHEESECAKE S JAHODAMA
1. Do větší plastové misky stěrkou vyklopíme ZAKYSANÁ SMETANA (100 g) , TVAROH TUČNÝ (250 g)
, poté přidáme CUKR MOUČKA (30 g) a ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY (15 g) a vše společně promícháme
2. Takto hotovou náplň stěrkou přendáme na připravený KORPUS a rovnoměrně stěrkou nebo velkou lžící rozprostřeme po celé ploše