VÝROBNÍ POSTUP

(POPIS K VIDEU)

Výroba KRÉMu č. 1 do KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI:

a) Do misky vysypeme pokrájené JAHODY (250g) ,přidáme CUKR MOUČKA (30g),metlou společně zamícháme a přidáme TVAROH 3,5 % ( 250g) a TVAROH 9% (250g) a znovu metličkou promícháme

b)Nakonec vsypeme ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ (50g) který do KRÉMu vmícháme

Výroba KRÉM č.2 do KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI:

c) Do misky si vložíme MASCARPONE (250g), přidáme KARAMEL (150g) a zamícháme

d) Nakonec vsypeme ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ (25g) a znovu promícháme

ZÁKUSEK S KARAMELEM A JAHODAMI

NA TENTO ZÁKUSEK POTŘEBUJEME:

0,250 Kg ČERSTVÉ JAHODY

0,030 Kg  CUKR MOUČKA

0,250 Kg TVAROH 9%

0,250 Kg TVAROH 3,5%

0,075 Kg ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ

0,250 Kg MASCARPONE

0,150 Kg KARAMEL

9 Ks CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Výroba NEPEČENÝ KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI

e) Do úzkého plechu (plech na BANANA CAKE) nejprve vložíme KRÉM č.2 (KARAMELOVÝ KRÉM) a polévkovou lžící rozprostřeme ke dnu a uhladíme do hladka

f) Na KARAMELOVÝ KRÉM poté stěrkou přendáme KRÉM č.1 (JAHODOVÝ KRÉM) a znovu ho polévkovou lžící hezky rozprostřeme

g) Nakonec si vezmeme CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY (9 ks) a ty skládáme rovnou stranou navrch na oba KRÉMY

 Takto hotový KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI přikryjeme FRESH FOLIE a vložíme do chladničky na 5-6 hodin zatuhnout