VÝROBNÍ POSTUP
Výroba KRÉMu č. 1 do KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI:
a) Do misky vysypeme pokrájené JAHODY (250g) ,přidáme CUKR MOUČKA (30g),metlou společně zamícháme a přidáme TVAROH 3,5 % ( 250g) a TVAROH 9% (250g) a znovu metličkou promícháme
b)Nakonec vsypeme ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ (50g) který do KRÉMu vmícháme
Výroba KRÉM č.2 do KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI:
c) Do misky si vložíme MASCARPONE (250g), přidáme KARAMEL (150g) a zamícháme
d) Nakonec vsypeme ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ (25g) a znovu promícháme
ZÁKUSEK S KARAMELEM A JAHODAMI
NA TENTO ZÁKUSEK POTŘEBUJEME:
0,250 Kg ČERSTVÉ JAHODY
0,030 Kg CUKR MOUČKA
0,250 Kg TVAROH 9%
0,250 Kg TVAROH 3,5%
0,075 Kg ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ
0,250 Kg MASCARPONE
0,150 Kg KARAMEL
9 Ks CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výroba NEPEČENÝ KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI
e) Do úzkého plechu (plech na BANANA CAKE) nejprve vložíme KRÉM č.2 (KARAMELOVÝ KRÉM) a polévkovou lžící rozprostřeme ke dnu a uhladíme do hladka
f) Na KARAMELOVÝ KRÉM poté stěrkou přendáme KRÉM č.1 (JAHODOVÝ KRÉM) a znovu ho polévkovou lžící hezky rozprostřeme
g) Nakonec si vezmeme CUKRÁŘSKÉ PIŠKOTY (9 ks) a ty skládáme rovnou stranou navrch na oba KRÉMY
Takto hotový KARAMELOVÝ ZÁKUSEK S JAHODAMI přikryjeme FRESH FOLIE a vložíme do chladničky na 5-6 hodin zatuhnout