2.Dokončení
PANNA COTTA
1.Stranou si připravíme 4 menší misky do kterých teplou PANNA COTTA nalijeme.
2.Misky s PANNA COTTA vložíme zhruba na 2 hodiny vychladnout do chladničky
NÁŠ TIP : Hotovou PANNA COTTA můžeme dozdobit ČERSKTVÉ OVOCE, ŠLEHAČKA , nebo ČOKOLÁDA
PANNA COTTA
NA PANNA COTTA POTŘEBUJEME:
2 x SMETANA KE ŠLEHÁNÍ ( 2 x 250 ml )
1 x ŽELATINA
2 LŽÍCE CUKR KRYSTAL
HORKÁ VODA NA ROZMÍCHÁNÍ ŽELATINY
VÝROBNÍ POSTUP
1.Příprava na PANNA COTTA:
1. Do misky vložíme PLÁTKOVÁ ŽELATINA (1 BALENÍ) , zalijeme HORKÁ VODA a metlou rozmícháme
2. Vezmeme 2x SMETANA KE ŠLEHÁNÍ (2x 250 ml) a nalijeme do připraveného hrnce a pozvolna zahříváme (POZOR SMETANU NIKDY NEVAŘÍME !)
3. Přidáme CUKR KRYSTAL ( 2 lžíce) a opět promícháme
4. Těsně před bodem varu přidáme do horké smetany připravenou želatinu ,
Krátce povaříme a sundáme z ohně