2.Dokončení PANNA COTTA

1.Stranou si připravíme 4 menší misky do kterých teplou PANNA COTTA nalijeme.

2.Misky s PANNA COTTA vložíme zhruba na 2 hodiny vychladnout do chladničky

NÁŠ TIP : Hotovou PANNA COTTA můžeme dozdobit ČERSKTVÉ OVOCE, ŠLEHAČKA , nebo ČOKOLÁDA

PANNA COTTA

NA PANNA COTTA POTŘEBUJEME:

2 x SMETANA KE ŠLEHÁNÍ ( 2 x 250 ml )

1 x ŽELATINA

2 LŽÍCE CUKR KRYSTAL

HORKÁ VODA NA ROZMÍCHÁNÍ ŽELATINY


VÝROBNÍ POSTUP

1.Příprava na PANNA COTTA:

1. Do misky vložíme PLÁTKOVÁ ŽELATINA (1 BALENÍ) , zalijeme HORKÁ VODA a metlou rozmícháme

2. Vezmeme 2x SMETANA KE ŠLEHÁNÍ (2x 250 ml) a nalijeme do připraveného hrnce a pozvolna zahříváme (POZOR SMETANU NIKDY NEVAŘÍME !)

3. Přidáme CUKR KRYSTAL ( 2 lžíce) a opět promícháme

4. Těsně před bodem varu přidáme do horké smetany připravenou želatinu ,

Krátce povaříme a sundáme z ohně